Pravila Privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Politika Fortitude Recruitmenta je poštivanje vaše privatnosti i pridržavanje svih važećih zakona i propisa u vezi sa svim osobnim podacima koje možemo prikupiti o vama, uključujući na našoj web stranici, https://fortitude-recruitment.com i drugim stranicama koje posjedujemo i kojima upravljamo.
Ova politika je na snazi ​​od 28. studenog 2022. i zadnji put je ažurirana 28. studenog 2022.

Informacije koje prikupljamo

Podaci koje prikupljamo uključuju informacije koje nam svjesno i aktivno dajete kada koristite ili sudjelujete u bilo kojoj od naših usluga i promocija, kao i sve informacije koje automatski šalju vaši uređaji tijekom pristupa našim proizvodima i uslugama.

Podaci zapisnika

Kada posjetite našu web stranicu, naši poslužitelji mogu automatski zabilježiti standardne podatke koje daje vaš web preglednik. Može uključivati ​​adresu internetskog protokola (IP) vašeg uređaja, vrstu i verziju vašeg preglednika, stranice koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na svakoj stranici, druge detalje o vašem posjetu i tehničke detalje koji se pojavljuju u zajedno sa svim pogreškama na koje možete naići.Imajte na umu da iako ovi podaci sami po sebi ne mogu osobno identificirati, možda ih je moguće kombinirati s drugim podacima kako biste osobno identificirali pojedine osobe.

Prikupljanje i korištenje informacija

Od vas možemo prikupljati osobne podatke kada učinite nešto od sljedećeg na našoj web stranici: Koristite mobilni uređaj ili web preglednik za pristup našem sadržaju
Kontaktirajte nas putem e-pošte, društvenih medija ili bilo koje slične tehnologije
Kad nas spomenete na društvenim mrežama
Možemo prikupljati, čuvati, koristiti i otkrivati ​​podatke u sljedeće svrhe, a osobni podaci neće se dalje obrađivati ​​na način koji nije u skladu s tim svrhama:
Imajte na umu da podatke koje prikupimo o vama možemo kombinirati s općim informacijama ili podacima istraživanja koje primamo iz drugih pouzdanih izvora.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Kada prikupljamo i obrađujemo osobne podatke i dok ih zadržavamo, zaštitit ćemo ih u okviru komercijalno prihvatljivih sredstava kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, korištenje ili modificiranje.
Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo osobne podatke koje nam dajete, savjetujemo da nijedna metoda elektroničkog prijenosa ili pohrane nije 100% sigurna i nitko ne može jamčiti apsolutnu sigurnost podataka. Postupat ćemo u skladu sa zakonima koji se na nas primjenjuju u pogledu bilo kakve povrede podataka.
Vi ste odgovorni za odabir bilo koje lozinke i njezinu ukupnu sigurnosnu snagu, osiguravajući sigurnost vlastitih podataka unutar granica naših usluga.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko nam je potrebno. Ovo vremensko razdoblje može ovisiti o tome za što koristimo vaše podatke, u skladu s ovom politikom privatnosti. Ako vaši osobni podaci više nisu potrebni, izbrisat ćemo ih ili učiniti anonimnima uklanjanjem svih podataka koji vas identificiraju.
Međutim, ako je potrebno, možemo zadržati vaše osobne podatke radi usklađenosti s pravnom, računovodstvenom obvezom ili obvezom izvješćivanja ili u svrhe arhiviranja u javnom interesu, u svrhe znanstvenog ili povijesnog istraživanja ili u statističke svrhe.

Privatnost djece

Nijedan od naših proizvoda ili usluga ne ciljamo izravno na djecu mlađu od 13 godina i ne prikupljamo svjesno osobne podatke o djeci mlađoj od 13 godina.


Međunarodni prijenosi osobnih podataka

Osobni podaci koje prikupljamo pohranjuju se i/ili obrađuju tamo gdje mi ili naši partneri, podružnice i dobavljači trećih strana održavamo objekte. Imajte na umu da lokacije na koje pohranjujemo, obrađujemo ili prenosimo vaše osobne podatke možda nemaju iste zakone o zaštiti podataka kao zemlja u kojoj ste prvobitno dali podatke. Ako vaše osobne podatke prenesemo trećim stranama u drugim zemljama: (i) izvršit ćemo te prijenose u skladu sa zahtjevima primjenjivog zakona; i (ii) zaštitit ćemo prenesene osobne podatke u skladu s ovom politikom privatnosti.

Vaša prava i kontrola vaših osobnih podataka

Uvijek zadržavate pravo uskratiti nam osobne podatke, uz razumijevanje da to može utjecati na vaše iskustvo korištenja naše web stranice. Nećemo vas diskriminirati zbog ostvarivanja bilo kojeg od vaših prava nad vašim osobnim podacima. Ako nam dostavite osobne podatke, shvaćate da ćemo ih prikupljati, čuvati, koristiti i otkrivati ​​u skladu s ovom politikom privatnosti. Zadržavate pravo tražiti pojedinosti o svim osobnim podacima koje imamo o vama.
Ako primimo osobne podatke o vama od treće strane, zaštitit ćemo ih kako je navedeno u ovoj politici privatnosti. Ako ste treća strana koja daje osobne podatke o nekom drugom, izjavljujete i jamčite da imate pristanak te osobe da nam date osobne podatke.
Ako ste prethodno pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku. Pružit ćemo vam mogućnost da odjavite pretplatu na našu bazu podataka e-pošte ili da odustanete od komunikacije. Imajte na umu da ćemo od vas možda morati zatražiti određene podatke kako bismo potvrdili vaš identitet.
Ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo o vama netočne, zastarjele, nepotpune, irelevantne ili obmanjujuće, obratite nam se koristeći podatke navedene u ovoj politici privatnosti. Poduzet ćemo razumne korake da ispravimo sve informacije za koje se utvrdi da su netočne, nepotpune, obmanjujuće ili zastarjele.
Ako smatrate da smo prekršili relevantni zakon o zaštiti podataka i želite uložiti pritužbu, kontaktirajte nas koristeći podatke u nastavku i dostavite nam sve pojedinosti o navodnom kršenju. Odmah ćemo istražiti vašu žalbu i odgovoriti vam, u pisanom obliku, navodeći ishod naše istrage i korake koje ćemo poduzeti kako bismo riješili vašu žalbu. Također imate pravo obratiti se regulatornom tijelu ili tijelu za zaštitu podataka u vezi s vašom pritužbom.

Ograničenja naše politike

Naša web stranica može povezivati ​​s vanjskim stranicama kojima ne upravljamo mi. Imajte na umu da mi nemamo kontrolu nad sadržajem i pravilima tih stranica i ne možemo prihvatiti odgovornost za njihovu praksu privatnosti.

Promjene ove politike

Prema vlastitom nahođenju, možemo promijeniti naša pravila o privatnosti kako bi odražavala ažuriranja naših poslovnih procesa, trenutno prihvatljive prakse ili zakonodavne ili regulatorne promjene. Ako odlučimo promijeniti ovu politiku privatnosti, promjene ćemo objaviti ovdje na istoj poveznici kojom pristupate ovoj politici privatnosti.
Ako to zahtijeva zakon, dobit ćemo vaše dopuštenje ili vam dati priliku da se uključite ili isključite, ovisno o tome što je primjenjivo, bilo koje nove upotrebe vaših osobnih podataka.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi s vašom privatnošću, možete nas kontaktirati koristeći sljedeće podatke: info@fortitude-recruitment.com