Najava - vršimo selekciju kandidata uživo u Nepalu!

December 27, 2022

Fortitude Recruitment

Kathmandu, Nepal

Pri zapošljavanju stranih radnika, mnoge naše poslodavce opravdano brine kvaliteta njihovog rada. Stoga je jedan od ključnih elemenata rada naše agencije pažljiva selekcija radnika. U novoj, 2023. godini želimo našim poslodavcima ponuditi još kvalitetniju uslugu i zato putujemo u daleki Nepal kako bismo uživo intervjuirali vaše buduće djelatnike!

Intervjue ćemo održati između 10. i 15. siječnja 2023., a razgovarat ćemo s nekoliko stotina već prijavljenih kandidata iz cijelog Nepala. Intervjui će se održati u glavnom gradu Kathmanduu te u gradu Birtamodeu na istoku Nepala, a po potrebi i u drugim gradovima. Razgovaramo s kandidatima iz sektora ugostiteljstva, graditeljstva, prijevozništva, industrije i drugih.

Ukoliko želite da za vas ciljano održimo intervjue i napravimo selekciju idealnih kandidata, javite nam se putem kontakt-forme na našoj web stranici zaključno s 5.1.2023. godine. Otkrijte nam vaše planove zapošljavanja za sljedeću godinu, a mi ćemo vam se ubrzo povratno javiti i omogućiti vam pouzdanu selekciju radnika za potrebe vašeg poduzeća.