Najava - vršimo selekciju kandidata uživo u Nepalu!

December 27, 2022

Fortitude Recruitment

Pri zapošljavanju stranih radnika, mnoge naše poslodavce opravdano brine kvaliteta njihovog rada. Stoga je jedan od ključnih elemenata rada naše agencije pažljiva selekcija radnika. U novoj, 2023. godini želimo našim poslodavcima ponuditi još kvalitetniju uslugu i zato putujemo u daleki Nepal kako bismo uživo intervjuirali vaše buduće djelatnike!

Intervjue ćemo održati između 10. i 15. siječnja 2023., a razgovarat ćemo s nekoliko stotina već prijavljenih kandidata iz cijelog Nepala. Intervjui će se održati u glavnom gradu Kathmanduu te u gradu Birtamodeu na istoku Nepala, a po potrebi i u drugim gradovima. Razgovaramo s kandidatima iz sektora ugostiteljstva, graditeljstva, prijevozništva, industrije i drugih.

Ukoliko želite da za vas ciljano održimo intervjue i napravimo selekciju idealnih kandidata, javite nam se putem kontakt-forme na našoj web stranici zaključno s 5.1.2023. godine. Otkrijte nam vaše planove zapošljavanja za sljedeću godinu, a mi ćemo vam se ubrzo povratno javiti i omogućiti vam pouzdanu selekciju radnika za potrebe vašeg poduzeća.